Handladroger.org

REGGEN ÖPPEN! ÖNSKAR MAN FULL TILLGÅNG SÅ FÅR MAN BETALA MEDLEMSAVGIFTEN TILL ADRESSEN NEDAN:
  • 14Tv49Zvz5zq8VzL7aKAbAzaE2PLuRK4UY
KOSTNADEN ÄR 300:- FÖR ETT RANDOM NAMN OCH 350:- FÖR EGET NAMN. EFTER BETALNINGEN ÄR GJORD SÅ SKICKAR NI ETT MAIL TILL OSS PÅ [email protected] OCH KORT DÄRPÅ FÅR MAN SITT KONTO UPPFLYTTAT MED FULL TILLGÅNG. VÄLKOMNA IN VÄRMEN! :)

Välkomna till Drogforum.org

Vi är grundarna av Drogforum.org och precis som ni är vi ett gäng helt vanliga köpare som vill köpa så gott godis till så bra priser det går UTAN att blir lurade eller bedragna. Tyvärr så finns det alltid en stor risk för oss köpare att bli lurade i denna bransch och med vårt Drogforum så undviker vi att bli lurade i framtiden. På Drogforum.org har vi ett unikt och ärligt gröningssystem vilket minimerar risken så mycket det går för att bli lurad och bedragen!

Vad är våra mål?

Med vårt unika gröningssystem och ambitioner så kommer Drogforum.org att bli Sveriges/Nordens största narkotika forum eftersom vårt forum inte är baserat på egenvinning utan riktad mot en gemenskap för köpare och säljare!

Logga in  •  Bli medlem

Vilka är online

Totalt 80 användare online: :: 3 registrerade, 5 dolda and 72 gäster (baserat på aktiva användare under de senaste 60 minuterna)

Medlemmar online: hAzel, obaba, Raxok
Förklaring: Administratörer, Globala moderatorer, Moderator

Statistik

Aktuellt datum och tid: 20 sep 2021, 16:26
Flest användare online samtidigt: 1229, 12 nov 2020, 18:43

Totalt antal inlägg 33623 • Totalt antal trådar 2091 • Totalt antal medlemmar 7178 • Vår senaste medlem fOOKY

 
Pillershoppen.biz

Mupparna.com

Potens.biz